Rólunk

Az Enimelas-Trans Kft 2011-ben alakult, kizárólag magyar tulajdonban lévő nemzetközi- és belföldi fuvarozó vállalkozás.

Enimelas-Trans Kft

Cégünk vezetőjének a kamionok iránti rajongása, elkötelezettsége a gépkocsivezetői múltjára vezethető vissza. Talán ezzel magyarázható, hogy a mai igen feszitett piaci helyzetben merészen belevágott egy fuvarozó vállalkozás működtetésébe.

Cégünk üzletpolitikája szerint kiemelten fontosnak tartjuk Megrendelőink elvárásainak legmagasabb szintű és a lehető leggyorsabb teljesítését mind a belföldi, mind a nemzetközi fuvarozás során. Hisszük, hogy munkatársaink évtizedes tapasztalatával, pontos, megbizható csapat-munkával talpon lehet maradni ezen a piacon.

Munkatársaink nélkül cégünk nem tudná a kitűzött célokat teljesíteni. Motiváltságukat ezért optimális munkakörülménnyel továbbá egy nyugodt légkör kialakításával és képzéssel tartjuk fenn.

Küldetésünknek érezzük hogy gyermekeink egy környezetbarát világban nőhessenek fel. Ennek érdekében gépjárműveinket karbantartjuk, hogy a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelhessünk. Optimális útvonal meghatározással a küldemények továbbításánál a felesleges károsanyag kibocsájtást igyekszünk csökkenteni.